Hydrotech Systems

Levegő-előhevítő és gáz-gáz hevítő tisztítása a
hatékonyság garantált helyreállításával az
erőmű legfeljebb 48 órás leállítása alatt


Hydrotech Systems

Hydrotech Systems

Hydrotech Systems


Cégprofil


A Hydrotech® Systems Limited 1984-ben jött létre az ipari tisztítórendszerek tervezése és megvalósítása céljából. A vállalat piacvezetõvé vált a világpiacon az automatikus levegõ-elõhevítõk és az FGS gáz-gáz hevítõk tisztításával foglalkozó szakmai vállalkozóként, amely bármilyen típusú levegõ-elõhevítõ tisztításával foglalkozik, beleértve a Ljungström ® és a Rothemühle®  forgó regeneratív levegõ-elõhevítõ elõhevítõket is.

A Hydrotech a szolgáltatásait több mint 21 országban nyújtja minden nagyobb erõmûnek, és szerzõdéses kötelezettségként vállalni tudja az egész világon, hogy csak minimális kényelmetlenséget okoz az érintett feleknek. A Hydrotech különbözõ ügyfelekkel együttmûködik abból a célból is, hogy megoldásokat találjon az ipari tisztítási problémák széles körére.

Erõmûvi kibocsátások és tiszta szén technológia

Minél hatékonyabb az erõmû, annál kevesebb fûtõanyagot igényel az energiatermeléshez, így az erõmû hatékonysága kulcskérdés a légkörbe esetlegesen kikerülõ széndioxid (CO2) kibocsátások mennyiségének csökkentése szempontjából. A Hydrotech levegõ-elõhevítõ tisztító rendszere hatékonyan eltávolítja az erõmûre közvetlen hatást gyakoroló szennyezõdést. A Clean Air elõhevítõk a gáz és a levegõ hõmérsékletének jobb ellenõrzését biztosítják, aminek következtében jobban kezelhetõ a kibocsátások szintje.
 
Az alacsonyabb széndioxid kibocsátáson túl a széntüzelésû erõmûvek amellett is elkötelezték magukat, hogy jelentõs mértékben csökkentik a kéndioxid (SO2), a részecske és a nitrogénoxid (NOX) kibocsátásokat FGD (füstgáz kéntelenítõ) berendezések felszerelésével. A Hydrotech gáz-gáz elõhevítõ tisztító rendszerét alkalmazzák a szennyezõdés eltávolítására és az FGD egységek hatékonyságának helyreállítására.
 
Az egész világon az erõmûvek terén széles körû tapasztalat
 
Abszolút alapigazság, hogy a vállalat csak annyira jó, mint az ott dolgozó emberek. A Hydrotech büszke arra, hogy számos alkalmazottja már több mint 15 éve dolgozik a vállalatnál, sokan több nyelven is beszélnek, és széles körû ismeretekkel rendelkeznek az egész világban található erõmûvekrõl.
 
Az erõmûvi levegõ-elõhevítõ és gáz-gáz hevítõ tisztítása terén a Hydrotech tapasztalata páratlan. A Hydrotech nagynyomású szivattyúk és jármûvek gépparkjával rendelkezik, és szinte azonnal képes reagálni a világban bárhol felmerülõ tisztítási igényre.
A Hydrotech nagyon büszke a jó hírnevére, hogy olyan vállalat, amely képes megoldani a tisztítási problémákat, szívesen veszi az új és az eddigiektõl eltérõ tisztítási problémák elemzésének és a gyakorlati megoldások kidolgozásának kihívását.
 
Hydrotech Systems © Hydrotech Systems 2007. All rights reserved.