Hydrotech Systems

Reiniging met luchtvoorverwarmers en
gas-gaswarmtewisselaars tot een gegarandeerd
herstel van efficiency binnen een fabriekssluiting
van 48 uur


Hydrotech Systems

Hydrotech Systems

Hydrotech Systems


Bedrijfsprofiel


Hydrotech® Systems Limited werd in 1984 opgericht voor de ontwikkeling en bouw van industriële reinigingssystemen. Het bedrijf heeft zich gevestigd als een wereldmarktleider op het gebied van specialistische geautomatiseerde reiniging van luchtvoorverwarmers en RO gas-gaswarmtewisselaars, voor het reinigen van alle types voorverwarmer inclusief de roterende regeneratieve luchtvoorverwarmers van Ljungström ® en Rothemühle®.
 
Hydrotech heeft haar diensten aan alle grote krachtcentrales in meer dan 17 landen verleend, en is moeiteloos in staat om wereldwijd contracten uit te voeren met minimaal ongemak voor alle betrokken partijen. Hydrotech werkt tevens met diverse klanten aan oplossingen voor een reeks industriële reinigingsproblemen.
 
Emissies van krachtcentrales en schone kolentechnologie

Hoe efficiënter een krachtcentrale is, des te minder brandstof hij nodig heeft om energie te produceren, dus is de efficiëntie van de centrale essentieel voor het bereiken van een lager volume koolstofemissies (CO2) dat potentieel in de atmosfeer kan vrijkomen. Het reinigingssysteem van Hydrotech voor luchtvoorverwarmers verwijdert vuilafzetting die een direct effect heeft op de efficiency van de krachtcentrale. Schone luchtvoorverwarmers bieden een betere regulering van de gas- en luchttemperaturen wat resulteert in een betere controle over het emissieniveau.
 
Koolbrandende krachtcentrales zetten zich naast voor lagere koolstofemissie ook in voor enorme reducties in emissies van sulferdioxide (SO2), deeltjes en stikstofoxide (NOx), door de installatie van RO (Rookgasontzwavelings)fabrieken. Het reinigingssysteem van Hydrotech voor gas-gaswarmtewisselaars wordt gebruikt om vuilafzetting te verwijderen en de efficiency van RO-units te herstellen.
 
Uitgebreide deskundigheid op het gebied van krachtcentrales overal ter wereld
 
Het hoeft geen betoog dat een bedrijf slechts zo goed is als haar personeel. Hydrotech is er trots op dat velen van haar medewerkers al meer dan 15 jaar voor het bedrijf werken. Velen van hen zijn meertalig en hebben een uitgebreide kennis van krachtcentrales overal ter wereld.
 
De deskundigheid van Hydrotech op het gebied van reiniging van luchtvoorverwarmers van krachtcentrales en gas-gaswarmtewisselaars is van het hoogste niveau. Hydrotech heeft een arsenaal van hoge-drukpompen en voertuigen ter beschikking en kan bijna onmiddellijk overal in de wereld reageren op een reinigingsopdracht.
 
Hydrotech is zeer trots op haar reputatie als een bedrijf dat problematische reinigingssituaties kan oplossen, en verwelkomt de uitdaging van het analyseren van nieuwe en afwijkende reinigingsproblemen en het ontwikkelen van praktische oplossingen.
 
 
Hydrotech Systems © Hydrotech Systems 2007. All rights reserved.